Global searching is not enabled.
Skip to main content

Tudtad, hogy fontos határidő közeledik a szálláshelyek minősítésével kapcsolatban?


A szállodák és panziók december 31-ig regisztrálhatnak a Magyar Turisztikai Ügynökség által előírt új minősítési folyamatra.


Ha tudni szeretnéd mivel jár ez a folyamat, milyen feladataid vannak, mennyibe kerül, akkor kattints a Magyar Turisztikai Minősítő Testület oldalára az alábbi linken:Szálláshely típusok és határidők


Ha kérdésed van a minősítéssel kapcsolatban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot (a láblécben szereplő e-mail címen) és kollégánk segít neked.


Új kezdet, megújulás

Magyarország szálláshelyeinek újra minősítésével egy új fejezet veszi kezdetét. A magyar turizmus megújul. A vendégek új, megbízható, ellenőrzött információt kapnak a választandó szálláshellyel kapcsolatban. Ez sok szálláshely esetében különböző fejlesztéseket eredményezhet, hiszen meg akarják tartani a jelenlegi osztályba sorolásukat.

A megújulás ennél több lehetőséget is magában hordoz. Jobb lehet a vendégélmény. Ehhez nem csak a szolgáltatások száma, hanem annak minősége, a kollégák képzettsége is hozzájárulhat. Utóbbiban segít az e-Hotel Akadémia, hiszen a recepciósok és az értékesítők számára készült tudásanyagok garantálják, hogy a recepciós jobb kommunikációs készséggel rendelkezzen, valóban a szálláshely egyik vállalható arcává váljon. Az értékesítőt támogatja abban, hogy jobb teljesítményt érjen el, kevesebb legyen a szállásközvetítők felé fizetendő jutalék, jobban működjön az upsell (a kapcsolt értékesítés) továbbá az ügyfélélmény már a foglalásnál megkezdődjön.